perjantai 29. kesäkuuta 2012

Yläkerran putsaus

Purkuhommat aloitettiin yläkerrassa toukokuussa. Nyt on kaikki purettu ja eilen kävi imuauto ja kaksi raavasta miestä tekemässä sen, mitä pitikin. Nyt ovat purukasat poissa ja näkyvissä on vain lankkuja ja parrunpätkiä. Meillä otetaan käyttöön vanhat "kissanvintit", jotka aiemmin olivat kylmää tilaa ja säilytyskäytössä. Saadaan tilasta avarampi ja isompi, en malta odottaa!
Pieni video imutuksesta. Heiluvaa ja huonolaatuista puhelimen kuvaa, mutta antaa käsityksen.

Ennen purkuhommien aloittamista yläkerrassa oli työhuone, makuuhuone, wc, jossa ei mahtumaan kääntynyt ja sitä säilytystilaa kissanvinteillä. Talo on rakennettu 1952, mutta yläkerta on rempattu kuosiin joskus 60-luvulla. Sen takia siellä oli kamalaa muovimattoa, myrkynvihreitä seiniä ja wc mikäpä muukaan kuin kummallisen oranssin ja vaaleanpunaisen sekoitus. Ihana pönttöuuni löytyy ja se onkin melkein ainoa asia, joka ulkokuorten lisäksi tässä remontissa säästetään.
Kuva vanhasta yläkerrasta portaikon päästä. Etummaisesta ovesta oli käynti kissanvintille, seuraava ovi johti miniatyyriseen vessaan. Värit ovat melkoisen synkät.
Purkamisen ensivaiheita. 

Lisää kuvia purkamisen edistymisestä pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti