keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sisustushaaveita

Vaikka edellisessä postauksessa painittiin budjettiongelmien kanssa, ei se tietenkään estä haaveilemasta ihanista ja usein kalliistakin sisustusasioista.

Olen siitä onnellisessa asemassa, että tunnen monia Pirkanmaalla ja muuallakin Suomessa sijaitsevien ihanien sisustus- ja designkauppojen omistajia, sisustussuunnittelijoita ja asiaa harrastavia. Nämä ihmiset ovat alallaan todellisia asiantuntijoita, heidän rinnallaan tunnen itseni välillä täysin tietämättömäksi, kun puhutaan sisustuksesta tai designista. Onneksi kuitenkin oma silmä osaa kertoa paljon ja näiden ihmisten kautta olen saanut elämääni monia sellaisia asioita, joiden olemassa olosta en olisi muuten tiennyt mitään. Tämä tekee kodin sisustamisesta ja varsinkin siitä haaveilusta paljon helpompaa.

Parhaita paikkoja Tampereella on ehdottomasti Design Boulevard, joka juuri hetki sitten muutti isompiin tiloihin Hatanpään valtatie 6:een Koskikeskusta vastapäätä. Liikkeen omistajalta olen saanut niin paljon inspiraatiota, ideoita ja ihania tuote-ehdotuksia, että välillä on pää ollut pyörällä. Design Boulevardin valikoimissa on yllättäviä ja hätkähdyttäviä tuotteita sekä muutamia jo klassikoksi muodostuneita tuotteita. Hyvin edustettuna on mm. tanskalainen ja hollantilainen design.

Haaveilen Design Boulevardin valikoimassa useastakin asiasta. Tässä kuitenkin muutama todella oivallinen:
Oskar Zietan Plopp -jakkara sopisi keittiöön tai lastenhuoneeseen.
Tord Boontjen Midsummer -valaisin olisi hyvä vaihtoehto tulevan työpisteen yleisvaloksi muuten linjakkaaseen tilaan. 

Haaveilen myös mm. Ferm Livingin tapeteista, mutten osaa päättää monien ihanien kuosien välillä. Mutta haaveilu jatkuu. Palataan siihen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti